Cellar Conversion For Dry Storage - Stourbridge

Conversion of an existing cellar on a terraced house into a dry storage area. Works included excavation of existing floor to allow for perimeter drainage and sump, which housed a single pump system and high-water alarm. Cavity drain membrane installed to the floor and part of the walls and over the brick settle, before a chipboard floor was laid, skirting board detail and new settle framed and plywood face and top added. 

Retained brickwork walls were cleaned down and re-painted with masonry paint, all shelving etc. re-installed and existing light changed by a qualified electrician to a LED strip light and humidity controlled fan also installed. 

 

Works: Cellar Conversion For Dry Storage.

Location: Stourbridge, West Midlands.

Client: Private Homeowner.

Date: May 2019.

© 2023 by Gracious Dwelling. Proudly created with Wix.com

077142 50823   |   karl_srs@btinternet.com